Klanten over Cat Pretty

happy-cat-grooming-itself-vector-file

Het welzijn van de kat staat bij elke behandeling op de eerste plaats, maar daarnaast streef ik natuurlijk ook naar tevreden klanten. Gelukkig gaan deze twee zaken vrijwel altijd hand in hand.

Hieronder een aantal reacties per e-mail van klanten die hun kat door mij hebben laten trimmen.

Er staan ook recensies  op facebook

 

“Ontzettend blij met de scheerbeurt!! Kees is weer vrolijk en blij dus het heeft enorm geholpen. Goede, professionele service! Dank!!”

 

“Wij zijn heel blij want onze poes heeft na jouw scheerbeurt helemaal geen last gehad van haar gebruikelijke stress bijwerkingen.Ze heeft niet gespuugd, geen last van diarree en ze eet gewoon zoals altijd. Ze is ook heel erg speels en dartelt vrolijk rond, komt vast doordat ze die dikke vervilte vacht kwijt is. Blijkbaar is het een erg goede keus geweest om Maroesjka bij ons thuis in haar eigen omgeving te laten scheren. Nogmaals dank voor de goede service en we hopen in de toekomst vaker van jouw hulp gebruik te mogen maken.”

 

“Hai Saskia…dank je wel voor de foto’s!!! Kareltje was bijna meteen alweer vrolijker toen we thuis kwamen…na een paar uurtjes begon hij zelfs te rennen en spelen!! Hij voelt zich duidelijk beter zonder al dat lange en klitterige haar ….zo fijn voor hem!!”

 

“Kyra heeft lekker de hele dag gedoezeld/ geslapen vandaag. Ik ben jaloers haha
Heerlijk dat ze zich weer vrij kan bewegen dankzij jou- dank je wel!!”
 
 
“Inmiddels is onze oude tante weer een echte deugniet! Veel spelen en ze klimt zelfs weer in de krabpaal van 1.85m.”
 
“Hi Saskia, Here’s my beautiful Tommy after his trim!
Thank you so much! He looks absolutely beautiful again – ready for Christmas!”
 
“Kaya ziet er weer top uit! En we harken al lekker met je hark 😀.
Tot de volgende keer! We zijn erg blij met je en bedankt voor de foto’s en de leuke tekst op Facebook.”
 
“Dank voor het toesturen van de foto’s! 
Jazz was in de auto al weer de oude :) Ze heeft ook weer meer energie thuis en nu ze van die pijnlijke klitten af is. Ze heeft ook weer een trotse houding dus ze heeft er erg veel baat bij.  Dus namens Jazz ook hartelijk dank voor de verlossing.”
 
“Kareltje fluisterde me net zachtjes in mijn oren dat hij er toch wel erg blij mee is. Nog heel erg bedankt voor je doorzettingsvermogen. Chapeau.”
 
“Leo kan ook weer comfortabel liggen. Dankzij jou is hij weer een stuk gelukkiger. Nogmaals dank en je blijft genoteerd.”
 
“Dear Saskia THANKS A LOT for being so nice with us and Mimi, we are absolutely happy with the haircut and Mimi is not stressed at all right now; you did a wonderful job. For me the most important is no anesthesia needed. THANKS!”

 

“Bedankt voor de foto’s! 😊😊 Puma is weer helemaal bijgetrokken en is je erg dankbaar!! Tot de volgende keer.”


“Oh my God, zo schattig!!!!!!! Mijn foto’s zijn lang zo mooi niet, hoor!
Beer is lekker uitgerust, heeft zich lekker gewassen en zit lekker in z’n vel!
Ben super blij dat je geweest bent, heel erg bedankt nog. Tot de volgende keer!”
error: Content is protected !!