Over Cat Pretty

Trimsalon Cat Pretty is een trimsalon speciaal voor katten.

“Cat Pretty”; de Engelse woorden voor “Kat” en “Mooi”. Daarnaast klinkt “Cat” als “Get”. “Get pretty” dus, oftewel: “Word Mooi”. En dat is inderdaad één van de redenen waarom we katten trimmen; ze mooi maken. Maar het is niet de belangrijkste reden… Trimmen is meer dan alleen maar mooi maken. “Cat Pretty” staat vooral ook voor “get happy” en “get healthy”; weer blij en gezond worden.

Als trimmer kun je wezenlijk bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van het dier. En dat is een aspect dat mij bijzonder aanspreekt. Mijn streven is om het leven voor kat en eigenaar aangenamer en makkelijker te maken door katvriendelijk vachtonderhoud op maat, passend bij de individuele situatie en het karakter van de kat.

Soms betekent dat een eenmalige behandeling met aanvullend advies, en eventueel passend kammateriaal waarmee de eigenaar de vacht zelf verder goed kan onderhouden. In de meeste gevallen zal er sprake zijn van terugkerend ‘groot onderhoud’ (bijv. klitten wegscheren en oud haar/te volle vachten uitkammen) en ‘risicomanagement’ (preventief scheren en indien nodig probleemzones uitdunnen). Tijdens de behandelingen wordt altijd ingespeeld op de gemoedstoestand van de kat. Tekenen van stress, angst of agressie zijn bepalend voor het tempo en de keuze van de behandeling.


 

Even voorstellen
Murphy1
Special thanks to …
Contact, Route en Servicegebied
portemonnee
Tarieven en betaalwijzen

 

error: Content is protected !!