Contact

Contact:

Telefoon*/Whatsapp/sms:

06-42368073
* Door de aard van het werk ben ik telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek bij geen gehoor a.u.b. een bericht in of stuur een sms, app of e-mail. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

E-mail: info@catpretty.nl (antwoorden komen soms in uw spam-folder terecht).

Afspraak maken of afzeggen:

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bij voorkeur mailen of appen/sms-en.

Moet u onverhoopt een afspraak afzeggen? Dat kan gebeuren. Meld het s.v.p. (per e-mail/telefoon/sms) zo snel mogelijk. Tot uiterlijk 24 uur van te voren is annuleren kosteloos.

Annuleringskosten: Als u een afspraak maakt dan plan ik tijd in voor uw kat. Annuleren of verzetten kan tot 24 uur voor het geplande tijdstip kosteloos. Bij afzeggingen op de dag van de afspraak ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen (€ 25) wegens voor de afspraak ingeplande trimtijd en voorbereidingstijd. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.


Dagen waarop getrimd wordt:

~ woensdagmiddag

~ donderdagmiddag

~ vrijdagmiddag

~ zaterdagochtend

’s Avonds en op zon- en feestdagen gesloten.


Adres & route:

Adres:
Montfoorthof 133
1106 JV Amsterdam Zuidoost
Let op: bezoek trimsalon alleen op afspraak!

Bereikbaarheid per auto:
Nabij A2 en A9. Er is ook een snelle verbinding met de ring A10 (via Gooiseweg). Gratis parkeren op grote parkeerplaats naast het hof.

Link naar Google Maps

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De trimsalon ligt op 3 minuten loopafstand van metrostation Reigersbos, uitgang Ravensteinstraat en 1 minuut loopafstand van bushalte Rhenenhof. NS-station Holendrecht ligt op 7 minuten loopafstand en heeft een directe metro-/sneltramverbinding (één halte) met metrostation Reigersbos.


PS: Sinds 2022 geldt een nieuwe klantenstop voor afspraken aan huis. (*)

Omdat het vele rondsjouwen met mijn trimspullen fysiek te belastend is geworden en omdat mijn agenda het inplannen van reistijd niet meer toe laat, neem ik geen nieuwe klanten meer aan voor afspraken aan huis. Nieuwe klanten kunnen natuurlijk wel terecht voor een afspraak in de salon. Bent u zelf niet mobiel en woonachtig binnen mijn servicegebied dan kan gekeken worden of ik een uitzondering kan maken.

~ Voor afspraken bij u thuis wordt een km-vergoeding van 35 cent per km berekend vanaf postcode 1106 JV (heen en terug)

~ Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

(*) Voor vaste Cat Pretty-klanten kunnen nog wél huisbezoeken gepland worden, indien dat tot nu toe gebruikelijk was.


Kijk hier voor een overzicht van professionele, gediplomeerde kattentrimsters in de regio Amsterdam en omstreken + Nederland en België, of raadpleeg uw dierenarts.


Voor het verlenen van mijn trimdiensten heb ik persoonsgegevens van mijn klanten nodig. Lees hier meer over instemming en privacy-beleid.


Binky_met_bloem_gecomp

I put down my book, The Meaning of Zen, and see the cat smiling into her fur as she delicately combs it with her rough pink tongue. “Cat, I would lend you this book to study but it appears you have already read it.”

She looks up and gives me her full gaze. “Don’t be ridiculous”, she purrs, “I wrote it.”

(“Miao” — Dilys Laing)

error: Content is protected !!